Sporten met BF

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #14861
  Hans
  Bijdrager

  Goedemiddag,
  Mijn naam is Hans, ik ben 27 jaar en heb sinds kort last van boezemfibrilleren, ik heb dit permanent. Qua symptomen valt het gelukkig mee, geen hartkloppingen/duizeligheid etc. De precieze oorzaak moet nog worden vastgesteld, maar ik vermoed dat het te maken heeft met sport, ik sport namelijk veel (dagelijks). Over een aantal weken zal ik een elektrische cardioversie krijgen in de hoop het hart daarmee te herstellen.

  Ik zit met heel wat vragen, en ik hoop dat jullie met een aantal een beetje kunnen helpen.
  Ten eerste vroeg ik me af wat er volgt na mijn cardioversie. Ik zie op het internet soms dat mensen daarna nergens meer last van hebben maar ook dat mensen constant op moeten blijven letten op de volgende BF. Is er iets over te zeggen of de BF terugkomt na de cardioversie (ervanuit gaande dat de cardioversie succesvol is)?

  Daarnaast, zoals al gezegd ben ik een fanatieke sporter, en de cardioloog gaf aan dat ik hier rustig mee mag doorgaan, niet te veel. Echter, als ik een stukje rustig hardloop kan mijn hartslag toch al snel oplopen tot boven de 200. Is dit gevaarlijk? Is er een limiet in wat wel en niet verstandig is qua sport op dit moment?

  Groet,
  Hans

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.