Nicotinamide – Riboside

Atriumfibrilleren Forums Boezemfibrilleren en behandelingen Nicotinamide – Riboside

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Profielfoto van D. D. 1 jaar, 10 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #3709
  Profielfoto van D.
  D.
  Bijdrager

  Hi AFIP, dank voor de leerzame vrijdagmiddag!

  Er werd verteld dat in Maart een studie aanvraag is gedaan om het effect van Nicotinamide – Riboside te testen bij AF. Lezend op internet is het super spul waarvan vele gunstige (en ongunstige) effecten nog niet geheel duidelijk zijn. Ook zijn er berichten die dit weer tegenspreken.

  Het supplement is makkelijk te verkrijgen via internet: https://www.smeetsengraas.nl/jarrow-formulas/nicotinamide-riboside/ Mijn vraag aan het AFIP team. Welke verwachting hebben jullie met dit supplement/ hopen jullie aan te tonen op AF gebied? (is vast verteld maar mij ontschoten)

  Ik hoorde Bianca ook de Link leggen met een Amerikaanse collega die dit al gebruikt met gunstig resultaat en de mogelijke samenwerking. Wat zijn deze resultaten?

  Met vriendelijke groet,
  Dennis

  #3710

  Hoi Dennis

  De resultaten met nicotinamide zijn erg nieuw, en in experimentele studies voor boezemfibrilleren veelbelovend. Ook in USA worden klinische testen uitgevoerd, met name dosis-effect studies, om het middel later te testen in patiënten met hartfalen, maar daar zijn nu nog geen resultaten van. Later dit jaar weten we meer hierover en kunnen wij je beter inlichten over wat wij verwachten van dit middel.

  Wordt vervolgd!

  #3993
  Profielfoto van D.
  D.
  Bijdrager

  Hi Bianca, is er al meer nieuws over wat jullie verwachten van Nicotinamide – Riboside?
  Of ben ik te snel? (ongeduldig 🙂

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.