Zorg voor de Zorg: Verpleegkundige Agnes Muskens keert terug naar het Erasmus MC!

Agnes Muskens verpleegkundige stichting AFIP

Agnes Muskens – de Florence Nightingale van de cardiologie- keert dankzij gulle donaties terug naar het Erasmus Medisch Centrum. Daar zal zij weer hét aanspreekpunt zijn voor patiënten met de hartritmestoornissen. Stichting AFIP is erg blij met dit goede nieuws en de vele hartverwarmende reacties die naar aanleiding van onze oproep in juli jl. zijn ontvangen.

Hoe zal Agnes Muskens zich voor stichting AFIP inzetten?

Agnes zal weer het aanspreekpunt zijn voor patiënten met hartritmestoornissen die veelal via stichting AFIP bij ons terecht komen. Zij begeleidt de patiënten op de hartkatheterisatie-kamers, operatiekamers, ziekenhuisafdelingen en poliklinieken. Daarnaast zal ze meehelpen met het organiseren van de jaarlijkse atriumfibrilleren dagen en de stichting AFIP verder onder de aandacht brengen bij de patiënten en familieleden.

Agnes Muskens aan het woord:

‘Ik ben ontzettend blij dat ik in deze moeilijke periode mij toch nuttig kan maken om mensen met hartritmestoornissen, en met name atriumfibrilleren, verder te helpen. Ook kan ik nu doorgaan met meewerken aan de o zo belangrijke en baanbrekende onderzoeksprojecten van de stichting. Ik ben ontzettend dankbaar voor de donaties en het vertrouwen dat patiënten in mij hebben. Ik wil iedereen die via stichting AFIP heeft bijgedragen hiervoor hartelijk danken!’

Blijf Agnes steunen!

Tot nu toe hebben wij 15.000 euro mogen ontvangen. Wilt u ook dat Agnes voor langere tijd bij ons blijft? Blijf ons dan steunen. Zoekt u of uw bedrijf een goed doel in de zorg? Bezoek dan de website van stichting AFIP (https://afiponline.org, met ANBI-status) en doneer met vermelding onder berichten “Agnes Muskens”. Alvast onze dank, namens alle collega’s en patiënten!

Deel AFIP met je vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *