Prof. Dr. Bianca Brundel genomineerd voor VIVA ‘Knappe Koppen’ Awards

Prof-Dr-Bianca-Brundel-genomineerd-voor-viva400-award

Eind september 2016 ben ik door het VUmc genomineerd voor de VIVA400 ‘Knappe Koppen’ award. Deze nominatie heb ik ontvangen als een hele leuke verrassing. De VIVA400 lijst bestaat uit een mix van bijzondere vrouwen die elk opvallen in hun vakgebied aan de hand van succes, doorzettingsvermogen en talent. Inmiddels is het helaas niet meer mogelijk om te stemmen, maar ik leg graag uit waarom ik genomineerd ben.

Stappen vooruit in onderzoek atriumfibrilleren

Ik ben genomineerd mede omdat ik in het verleden heb ontdekt dat cellen niet meer goed kunnen samentrekken bij mensen die langdurig last hebben van de hartritmestoornis atriumfribrilleren. Hierom wil ik graag onderzoeken of cellen weer ‘wakker gemaakt’ kunnen worden. Dit wil ik graag doen aan de hand van crowdfunding en co-creatie, wat tot stand komen via de AFIP website. Daarnaast heb ik in mei 2016 mijn oratie ‘Restart Your Heart’ gehouden en wil ik de communicatie barrièrre tussen onderzoekers en patiënten verkleinen.

Blijf op de hoogte van de VIVA400 uitslag

Ben jij benieuwd of ik het gezicht wordt van de ‘Knappe Koppen’ binnen de VIVA400 lijst? Blijf dan op de hoogte. Op 17 november 2016 vindt de uitreiking plaats. Houd de VIVA ‘Knappe Koppen’ pagina goed in de gaten!

Deel AFIP met je vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *