NOODOPROEP: Help terugkeer van verpleegkundige Agnes Muskens naar Erasmus MC

nood-oproep-agnes-muskens

Agnes Muskens – de Florence Nightingale van de cardiologie- was sedert decennia hét aanspreekpunt voor patiënten met hart- ritmestoornissen in het Erasmus MC.

Het begeleiden van patiënten op de hartcatheterisatiekamers, ziekenhuisafdelingen en poliklinieken, het organiseren van de jaarlijkse ICD  en atriumfibrilleren dagen, niets was haar teveel. Met name patiënten die deelnamen aan onderzoek werden door haar begeleid: ze wacht de patiënten op bij de ingang van het ziekenhuis om hen vervolgens te begeleiden door het grote Erasmus MC.

 

Kortom, altijd was Agnes bereikbaar voor patiënten, deze zijn dan ook dol op haar! Helaas kwam door COVID-19 crisis hier een abrupt einde aan. Ineens vallen al haar werkzaamheden en de patiënt- contacten weg. Wij missen haar enorm.

Agnes had heel graag gedurende 2 jaar nog enkele dagen per week doorgewerkt om haar werk goed af te ronden en passend afscheid te nemen van alle patiënten die zij soms al meer dan 20 jaar kent. Gunt u onze Agnes een terugkeer naar haar geliefde werk? Doe dan mee! Wij hebben een actie gestart om 62.000 euro in te zamelen om Agnes weer terug in dienst te kunnen nemen gedurende 2 jaar. Zoekt u of uw bedrijf een goed doel in de zorg? Bezoek dan de website van stichting AFIP (https://afiponline.org, met ANBI-status) en doneer met vermelding onder berichten “Agnes Muskens TERUG”. Alvast onze dank, namens alle collega’s en patiënten!

Help Agnes Muskens terug naar Erasmus MC

Steun jij Agnes ook? Doneer nu!

Help mee om Agnes terug te laten keren naar het Erasmus MC en doneer vandaag nog. Jouw hulp is hard nodig.

Deel AFIP met je vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *