September staat in het teken van boezemfibrilleren

De maand september staat in de Verenigde Staten in het teken van boezemfibrilleren. Zo is deze maand voor AFIP ook  belangrijk om meer aandacht te creëren voor deze veelvoorkomende hartritmestoornis en de bijbehorende onderzoeksmogelijkheden.

Help mee een stap te zetten naar een wereld zonder boezemfibrilleren

Wie wij zijn

Stichting AFIP (AtrialFibrillation Innovation Platform) is opgericht door Prof. Bianca Brundel (VUmc, Amsterdam) en Dr. Natasja de Groot (EMC, Rotterdam). Sinds 2014 hebben zij diverse gezamenlijke onderzoeksprojecten opgezet die onder andere gesteund worden door de Nederlandse Hartstichting en Stichting Techniek en Wetenschap.

Wat wij doen

Ons doel is om innovatieve studies op te zetten om boezemfibrilleren in vroege stadia te herkennen en mogelijkheden te ontdekken om boezemfibrilleren te voorkomen. Onze onderzoeksonderwerpen vallen niet altijd binnen de interesses van de farmaceutische industrie. Daarom is jouw hulp nodig om deze essentiële studies toch uit te voeren.

Waarom jouw donatie belangrijk is

Mede dankzij jouw bijdrage is het mogelijk om innovatieve klinische studies uit te voeren en samenwerkingen tussen patiënten en onderzoekers voort te zetten.

Deel AFIP met je vrienden