OPROEP: inname van L-Glutamine tegen atriumfibrilleren

L-Alanyl-Glutamine-ervaringen

Wij vernemen dat sommige patiënten met atriumfibrilleren L-Glutamine gebruiken, in de hoop dat dit middel verlichting zal geven aan deze hartritmestoornis. Zoals eerder is vermeld in ons eerdere artikel, willen wij binnenkort een wetenschappelijke studie starten met L-Glutamine. In dit onderzoek willen wij testen of deze glutamine het post-operatief atriumfibrilleren en terugkeren van atriumfibrilleren na een ablatie kan voorkomen.  Jouw bevindingen met L-Glutamine zijn belangrijk voor ons onderzoek.

Interesse in het gebruik van L-Glutamine tegen atriumfibrilleren?

Ben jij benieuwd naar de effecten van L-Glutamine op boezemfibrilleren en heb je er over na zitten denken om de glutamine aan te schaffen? Stuur dan een mailtje naar myrthe@afiponline.org en ontvang het logboek die je maandelijks dient bij te houden en naar ons toe te mailen. Hierdoor blijven niet alleen jijzelf, maar ook wij, op de hoogte van je ontwikkelingen.

Ervaringen met L-Glutamine?

Heb je ervaring met de L-Glutamine en wil je deze graag delen met andere patiënten met boezemfibrilleren? Bekijk het boezemfibrillen behandelingen forum en praat mee. Staat je onderwerp er (nog) niet tussen? Bekijk dan of je in de juiste categorie zoekt. Je kan ook gebruik maken van de zoekbalk.  Mocht het onderwerp nog steeds niet te bestaan, dan kan je een nieuw onderwerp aanmaken.

Deel AFIP met je vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *